Du er god nok!

Jan 08, 2024

2024 er godt i gang og min første hovedoverskrift dette året er å understreke at du er god nok som du er. Det er så mye presentasjonsjag i dagens samfunn, så mange poster på sosiale medier, så mange ambisjoner, så mye flinkhet. Og det farger over på både hestene våre og livet i stallen. Det har dukket opp et par ting i livet mitt nå i det siste som har minnet meg om noe jeg ofte forfekter på podkasten, at det kan være lurt å gjøre nemlig ta to steg tilbake og betrakte ting på litt avstand en gang i blant.

For den dagen vi når slutten av livet vårt og som ser tilbake på det vi har gjort og stiller spørsmål ved valg vi har tatt, er det ikke de store, målbare tingene som skinner og glinser og glitrer og tar plass i feeden på Facebook vi vil huske. Nei, det vi vil huske best er de øyeblikkene og historiene som ser små ut fra utsiden, men som ofte er store på innsiden. De nære relasjonene, gangene vi var modige og gangene vi kjente oss i ett med noe større.  

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...