Kveldsforedrag 16. april!

atferd etikk etologi hestehold velferd verdifulle erfaringer Apr 09, 2024

I forbindelse med at jeg mottok Årets Hederspris på Dyregalla i februar, har jeg blitt invitert til å snakke om min 40 år lange reise med hester, og mine perspektiver rundt etikk i dyretrening.

Vi har lagt arrangementet opp som en samtale mellom Gro Saugerud og meg, der vi ser på trening av både hest og hund, og vi har valgt å kalle arrangementet:

Hva slags eier vil du være?

Heste- og hundeeiere som ikke kjenner seg helt hjemme i en tradisjon der dyr først og fremst må settes på plass, er særlig velkomne. Det kan være krevende å endre tilnærming, men mange har gjort det før deg med stor suksess!

Tid: Tirsdag 16. april 19.00-21.00

Sted: Drammen Hundesenter

Du kan melde deg på her!

NB: Begrenset antall plasser! Vi ønsker å lage et intimt og personlig arrangement, så det er kun 25 plasser tilgjengelig. 

Pris: Early bird 199.- (ordinær pris 299.-) Litt usikker på når prisen går opp, så hvis du vil komme, ville jeg ikke utsatt påmeldingen. :-) 

Hva kan du forvente?

Denne kvelden vil vi ta utgangspunkt i egne erfaringer fra trening av hhv hund og hest, med et særlig fokus på hvor viktig det er å ta et aktivt valg i forhold til hvem man vil være i møte med dyret man har ansvar for. Det blir satt av tid til spørsmål og mingling i etterkant av arrangementet. Kaffe, te og snacks vil bli servert.

Gro Saugerud var gjest i episode 187 - Pølsetantene hadde rett. Hun har lang erfaring i dyretrening og har blant annet drevet Drammen Hundesenter i over 30 år og jobbet på Langedrag med blant annet ulv, gaupe og rev i 18 år. Hun har vært med på det store skiftet i hundetreningen fra det tradisjonelle til den belønningsbaserte og har mange interessante betraktninger rundt dette. Gro har podkasten VOFFordet? og har hatt programmet «Hundeskolen» på NRK radio. 

For spørsmål kontakt oss på: [email protected] eller [email protected]

(send gjerne en mail hvis det ikke lenger er plasser tilgjengelige, så setter vi opp venteliste eller gir deg førsteretten til et evnt nytt event)

Jeg har også blitt bedt om å ta med signerte bøker for salg.

Håper vi ses! :-)

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...