Møt Katrine Buur - del I

etikk feminin energi hestekvinner snakker om hest islandshest kommunikasjon Jan 09, 2023

Dette er første episode i den nye serien Hestekvinner snakker om hest, der ambisjonen er å gå litt dypere når vi ser på møtet mellom med feminin energi og hester.

– Det er mye fokus på at hestene skal følge oss og at de ikke skal miste fokus på oss et øyeblikk, men dersom vi blir for planmessige og fastlåste i våre forestillingen om hva dagen skal bringe, blir vi fort blinde for hvordan hesten har det og hva den har på innsiden som trenger å komme til uttrykk akkurat nå, sier den danske treneren Katrine Buur (Contemporary Art of Riding).

Hun prøver å strekke unghest-perioden så lenge som mulig, fremfor å komme raskt til målbare resultater, og er mest opptatt av det magiske samspillet som alle hestefolk ønsker å oppleve. Det handler om dansen. Om kentauren. Og det handler om å finne sin egen vei mot det man drømte om da man oppdaget hestene for første gang. Og da kan man ikke kopiere andre. Man må stå i sitt eget lys.

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...