Myter om sårbehandling

medisin myter velferd Aug 28, 2023

Dagens gjest, Cathrine Fjordbakk er professor i hestekirurgi ved NMBU Veterinærhøgskolen, og hun har definitivt ikke sittet på bakerste benk siden hun selv gikk ut av veterinærhøyskolen for 20 år siden. Hun har en CV som vitner om en bred og bunnsolid kompetanse, og underviser blant annet om sårbehandling i både inn- og utland. Hun har en fantastisk formidlingsevne, og sist, men ikke minst har hun som et brennende engasjement for at hester skal unngå å komme dårlig ut i møte med godt etablerte myter som det er på tide at vi legger bak oss.

Det sagt, er det viktig å understreke at denne episoden bare er toppen av det berømte isfjellet i det komplekse og omfattende feltet som handler om sårbehandling, men jeg trøster meg med at mange ulykker har blitt unngått og mye kunnskap har blitt ervervet opp gjennom årene, nettopp fordi man fanger opp en liten bit av noe større. Her er dagens episode! 

 

Ønsker du å lese eldre bloggposter? Du finner dem inntil videre på min gamle hjemmeside:

LES MER

Ønsker du å være oppdatert

om ting som rører seg, fremtidige aktiviteter eller inspirasjon knyttet til podkasten og romanen Hestenes klan? Da kan du melde deg på her!

Erklæring om personvern.

Jeg hater spam og reklame, så ingen grunn til panikk! Innboksen din kommer pent fra det...